Το τεκνό και ο...Φορτηγατζής!

Ένα βράδυ καθόμουν με μια φίλη τρανς στη λεωφόρο Καβάλας και κουτσομπολεύαμε, ξαφνικά τράκαρε στη λεωφόρο ένα φορτηγάκι με ένα ΙΧ και οι οδηγοί αρχίσαν τον καυγά μέχρι που έφτασε η τροχαία. Βλέποντας αυτό είπαμε να πάμε καμια βόλτα γύρω γύρω μέχρι να ηρεμίσει ξανά ο δρόμος. Καθώς ανεβαίναμε συναντήσαμε ένα τεκνάκι να περπατάει μονάχο του, περνώντας από δίπλα του η φιλενάδα μου του λέει για να το πειράξει "βρε τι ωραίο κωλαράκι που χεις!" εκείνος όμως γύρισε με μίσος και μας φώναξε "ρε δεν πάω με βρομοτραβέλια ρεεεε".
Συνεχίσαμε τη βόλτα χωρίς να αφήσουμε να μας χαλάσει η διάθεση. Παρκάραμε σε μια σκοτεινή αλάνα, στρίψαμε κι ένα μπαφάκι, αλλά δεν περνάνε 10 λεπτά και να σου μια νταλίκα έρχεται και παρκάρει απέναντί μας. Ανοίγει η πόρτα και κατεβαίνει ένας εντελώς απεριποίητος φορτηγατζής και από την άλλη μεριά το ..."τεκνό" που μας έβρισε. Πάει και στέκεται όρθιος ο πρώτος, βγάζει και μια μικρή τσουτσούνα έξω και καμάρωνε, μπροστά ο άλλος πάει και κάθεται στα γόνατα και τον αρχίζει στα...καταλαβαίνετε! Σαν λυσσασμένος έκανε, ο φορτηγατζής από την άλλη απαθής, κάπνιζε κιόλας. Ε λοιπόν βάζουμε κι εμείς μπροστά και πάμε από δίπλα τους σιγά σιγά, ανοίγουμε την πόρτα και του ρίχνουμε ένα κράξιμο του "μικρού" όλο δικό του!
Έμεινε κόκαλο το "τεκνό" απ΄τη ντροπή του, ο φορτηγατζής όμως ήταν γομάρι και το διασκέδαζε κι άρχισε να μας φωνάζει "που πάτε ελάτε να σας πάρω κι εσάς!"

Το τι γέλια κάναμε δεν περιγράφεται!

1 σχόλιο: